Ballstad UIL - Fotball

Ballstad Fotballcamp 2019

For 10. gang blir det Ballstad Fotballcamp i regi av Ballstad UIL/Ballstaddagan med 4 dyktige trenere fra Liverpool arrangert. I tillegg stiller vi med 4 lokale hjelpetrenere/oversettere og har åpen kiosk med sunnere alternativer på menyen.

For å melde på må alle felt (bortsett fra kommentarer) være fylt ut. På epost-adressen som oppgis vil det bli sendt en bekreftelse. For at påmeldingen skal være bindende må deltakeravgiften være betalt innen 15 minutter etter påmelding. Hvis du melder på søsken må disse meldes på enkeltvis. På første barn velger du "barn/ungdom" (kr 800) under produkt. På barn nr 2 og 3 velger du "barn/ungdom med søskenmoderasjon" (kr 600).

Start Date
09.07.2019
Start Time
End Date
12.07.2019
End Time
Price: min-max
Firstname

1. Alle felt må fylles ut (kommentarer er frivillig).

2. Legg inn for- og etternavn på deltakeren, samt epost og mobilnr til foreldre/foresatte

3. Under kommentarer kan dere legge inn opplysninger om allergier, ønsker eller andre hensyn vi må ta.

4. Ved spørsmål om påmelding kan dere kontakte Tor Arne Fikseth på 415 29 321.

5. Trykk registrer

6. Gå til bestilling..

7. Velg riktig produkt og gå til betaling.

8. Dersom du skal melde på flere må det påmeldes og betales i to omganger. Husk søskemoderasjon på barn nr 2 og 3.

OBS! Det kan ta noe tid før man blir sendt videre til betaling. Vær tålmodig.

Lastname
Mobile