Først i Lofoten!

Årets julegave tikket inn rundt klokken 13. Denne har klubben jobbet hardt for, så det var en gledelig nyhet. For nå er Ballstad UIL, som første klubb i Lofoten, blitt sertifisert NFF Kvalitetsklubb nivå 1.

Styret startet prossesen tidligere i år og har jobbet hardt med å få de ulike kriteriene på plass. Tidlig i prosessen ble flere av BUILs undergrupper spurt om sine meninger og synspunkter i de forskjellige kriteriene. Med god hjelp fra Kvalitetsklubbveileder Hugo Kjelseth og Hålogaland Fotballkrets har vi nå blitt godkjent som NFF Kvalitetsklubb nivå 1!

På Kvalitetsklubb nivå 1 er det 18 kriterier som må oppfylles, blant annet at et flertall i styret skal ha NFFs leder 1-kurs og at alle lagene skal ha sertifiserte trenere. Klubbhåndbok og Sportsplan er viktige redskaper som måtte skrives, finpusses og implementeres.

Styret startet prosessen i januar i år, og har jobbet hardt med å få alt ned på papiret slik at de ulike kriteriene kom på plass.
Tidlig i prosessen ble BUILs undergrupper involvert, og bedt om å legge frem sine meninger og synspunkter på de forskjellige kriteriene.

Vi ser allerede nå at en klar struktur og en enklere hverdag venter. Vi har blitt satt på prøve, diskutert, reflektert og jobbet hardt for å få dette på plass. Det har vært en flott og bratt læringskurve, men vi føler på en ny motivasjon og giv for å utvikle klubben til å bli enda bedre! Vi ser fram til å jobbe videre med konseptet Kvalitetsklubb, sier styret.Først i Lofoten
 

BUIL blir da den første Kvalitetsklubben i Lofoten, og nummer fire i Hålogaland Fotballkrets.
Vi vil benytte anledningen å takke alle som har vært med og hjulpet til i denne prosessen. Spesielt takk til Hugo for god veiledning.

PÅ FOTBALL.NO: Er det ikke et fantastisk syn? FOTO: Skjermbilde 

Vi vil på det sterkeste oppfordre alle de andre klubbene i Lofoten, og i hele Hålogaland Fotballkrets, til å starte eller fullføre prosessen så fort som mulig

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift